Monday, 23 May 2016

Umur 57 Tahun Tetapi Kulit Nampak Seperti Umur 30 an ! Betul Ke Ni ?

S️elamat petang dan salam sayang buat semua.Sekarang ini Vivix sudah menjadi pilihan ramai sebab apa,mereka yang telah menggunakannya rasa yakin akan keberkesanannya.Sesuai dengan entri saya pada hari ini,nak cerita umur mak cik ni dah 57 tahun tapi kulit muka nampak seperti umur 30 an.Wow hebatnya!

Mari kita lihat testimoni ini :Nampak tak muka mak cik ni,nampak tegang,nampak awet muda.Percaya tak saya katakan ini nenek yang dah ada 13 orang cucu.Hebatkan penangan Vivix !

Jom saya kongsikan lebih lanjut tentang Vivix ni.


Vivix ini mengandungi adunan fitonutrien proprietari,yang memanfaatkan kuasa anggur muscadine yang jarang ditemui dan resveratrol ,menghasilkan ramuan 10 kali lebih efektif dari Resveratrol yang membantu melambatkan proses penuaan.
Vivix Botanical Beverage Mix melambangkan penemuan revolusioner dalam bidang khasiat pemakanan polifenol.


 • Vivix mengandungi ramuan botani Shaklee yang tersendiri iaitu Polygonum Cuspidatum, anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol ialah kumpulan fitokimia berasaskan tumbuh-tumbuhan dengan kebaikan antioksidan dan berkesan melambatkan penuaaan sel.
 • Peningkatan usia seringkali dikaitkan dengan masalah kecantikan dan kesihatan. Antaranya ialah masalah kedutan pada wajah dan kulit serta jeragat. Selain itu masalah kesihatan seperti sakit sendi, keletihan dan sebagainya seringkali menyebabkan kualiti hidup seseorang menjadi berkurangan.
 • Vivix Shaklee adalah suplemen anti penuaan yang terbaik di dunia! Vivix membantu melambatkan proses penuaan dan memberikan awet muda serta menyihatkan tubuh badan secara menyeluruh termasuk menghindari penyakit kanser!
 • Vivix atau lebih popular dipanggil sirap Shaklee kerana cecair vivix ni berwarna merah. Ia berjaya dihasilkan selepas kajian bertahun-tahun oleh Shaklee dan merupakan supplement pertama di dunia yang mampu menembusi DNA manusia.


Apakah kehebatan Vivix Shaklee? 1. Vivix mengawal genetik dan seterusnya membantu melambatkan penuaan sel.
 2. Vivix melindungi dan memperbaiki sel DNA manusia ~ setiap hari sel tubuh diserang hampir sejuta serangan yang merosakkan pangkalan data genetik dan mengganggu fungsi sel dan usia kita. Dengan vivix, DNA akan dapat dilindungi dan diperbaiki selnya.
 3. Vivix melambatkan pembentukkan AGE ~ penimbunan AGE (advanced glycation end products) akan menyebabkan kerosakkan sel. Ramuan Vivix yang 10x lebih kuat dari resveratrol (kandungan unik dalam anggur muscadine) mampu melambatkan pembentukan AGE.
 4. Vivix membantu meningkatkan tenaga dalam sel ~ tenaga dalam telah ditingkatkan dengan pembentukan mitokandria baru. (mitokandria merupakan penjana tenaga dalam tubuh)


Bagaimana Vivix bertindak dengan berkesan?


 • Rahsianya kerana Vivix melindungi dan membaikpulih sel DNA kita di samping mengelakkan penimbunan protein AGE dalam badan.


Kebaikan & kelebihan Vivix Shaklee


 1. Membaiki sel yang rosak dengan pantas, amat sesuai untuk mereka yang baru menjalani pembedahan
 2. Memelihara keseluruhan kesihatan
 3. Mengurangkan sakit sendi dan pelbagai risiko penyakit merbahaya.
 4. Anti oksida yang sangat baik - awet muda, menghilangkan kedutan, melembut serta mencantikkan kulitMembantu anda merasa lebih bertenaga - memberi rasa fresh sepanjang hari!

Hebatnya penangan VIVIX ni.Terbukti BERKESAN.Apa tunggu lagi.Rasa YAKIN dan TERINGIN nak mencubanya ?

Hubungi saya :

Mama Hana 017.569.0765 (call/sms/wasup)

No comments:

Post a Comment