Wednesday, 11 May 2016

Lebih Sihat , Makin Kacak Selepas Berhenti Merokok.Alhamdulillah !

Salam sayang semua dan selamat pagi.Tahukah anda merokok itu membahayakan kesihatan.Ada yang berazam nak berhenti ,tapi tak menjadi juga.Nak berhenti mesti ada keazaman yang tinggi.Barulah menjadi.Sebelum Mama Hana bercerita lebih lanjut lagi mari kita lihat kandungan yang ada dalam sebatang rokok.Tiga bahan paling bahaya yang ada dalam rokok ialah tar,nikotin dan karbon monoksida.


Namun begitu,sebenarnya yang menyebabkan perokok menjadi ketagih ialah nikotin.Ini yang menyebabkan perokok susah nak berhenti merokok,walaupun sedar akan bahayanya merokok.Nikotin ini akan bertindak balas dengan otak dan mengganggu laluan neuron otak.


Ini adalah Vivix ,dan Bagaimana Vivix ini menghilangkan ketagihan merokok ?


 1. Vivix berfungsi sebagai agen detox termasuklah detox nikotin yang berada dalam tubuh .Secara logiknya,apabila badan kita bersih daripada nikotin,keinginan untuk merokok boleh berkurang dan mula rasa rokok itu pahit,tawar atau masuk angin.
 2. Pengambilan nikotin meningkatkan tahap dopamin di dalam otak.Kerana peningkatan dopamin ini,pengguna akan ketagih untuk terus merokok.Selain itu,Vivix bukan sahaja agen detox malah kaya dengan Resveratrol.
 3. Kajian menunjukkan pengambilan Resveratrol akan mengurangkan peningkatan dopamin di dalam otak.Maka ketagihan juga akan dikurangkan.

Jelas bahawa Vivix ini dapat membantu para perokok tegar berhenti merokok sedikit demi sedikit.Keazaman yang tinggi juga memainkan peranan.

Mari kita lihat testimoni ini :
---------------------------------------------"Suami ambil Vivix untuk resdung yang kronik dan hampir kena minor strok.
Kesannya bukan hanya suami makin sihat ,tapi kulit makin cerah.
100% berhenti merokok dan berat turun 12kg.
Alhamdulillah semua juga dengan izin Allah."

Nampak tak di situ,jimat duit beli rokok,dan duit itu bolehlah dilaburkan dengan membeli Vivix.Lebih berbaloi kan !

Dengan belian 2 botol Vivix secara automatik anda dapat keahlian seumur hidup dan juga anda akan dapat rebat cash.Untungnya kan,sapa nak bagi macam tu yea.Tapi dengab Shaklee anda boleh.

Untuk maklumat lanjut dan ingin membuat order boleh hubungi saya :

Mama Hana <<0175690765>>
sms/call/wasup/telegram

Saya juga menyediakan khidmat COD sekitar Balakong dan kawasan berhampiran dengannya.

2 comments:

 1. Àtasi masalah ketagih merokok anda dengan vivix.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yea betul.Bukan sahaja dapat berhenti merokok,malah badan pun akan lebih sihat.

   Delete