Saturday, 11 October 2014

SOYA PROTEIN MEMBANTU KULIT CANTIK

ESP Soy Protein Isolate Powder merupakan sumber protein biologi yang lengkap berasaskan tumbuhan yang semulajadi rendah lemak,bebas kolestrol dan kaya dengan asid amino penting.Ia terbukti secara klinukal dapat mengekalkan tenaga berjam-jam lamanya.

ESP membantu kulit anda kelihatan cantik???Ini kerana kandungan protein yang mencukupi seperti gambar di atas..dengan hanya satu hidangan ESP sudah sama seperti anda mengambil pemakanan yang lengkap dan berkhasiat.

ESP SHAKLEE

#Sangat penting untuk membentuk kolagen pada kulit

#Berperanan mempercepatkan proses pemulihan pada kulit dan mencerahkan kulit

#Melindungi sel-sel kerosakan,mengecilkan pori-pori muka

#Bertindak sebagai anti oksida,menggantikan sel-sel kulit baru.

Di sini saya sertakan juga testimoni pengguna ESP Shaklee yang membantu mencantikkan kulit muka yang kusam,bebas jerawat,berseri malah anda tidak perlu nak make up tebal-tebal lagi lagi selepas mengamalkan soya protein ini...




Sempena promo ESP bulan ini dengan membeli 6 canister ESP anda akan dapat free 1 canister...Risau jika beli banyak-banyak takut expired date!!Jangan risau ianya tahan sehingga 2 tahun...Anda dapat jimat jika beli banyak dan hanya dapat untuk bulan ini sahaja...Beli banyak boleh minum seisi keluarga!!

Untuk maklumat lebih terperinci boleh hubungi saya

call/sms/whatsapp/wechat/telegram 0163102372

fb:faezah mohamed said  fb pages:good health for life

12 comments:

  1. Jangan lepaskan peluang rebut promo esp bulan ni..semstinya esp best

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. terbaikk kan...mari rebut peluang keemasan ini

    ReplyDelete
  4. Esp memang sesuai untuk org mementingkan kecantikan luar dan dalam..Terbaikk esp

    ReplyDelete
  5. esp memeng best utk kecantikan dan kesihatan luar dan dalam :D

    ReplyDelete
  6. Tu pun ada yang kata mahal.
    Kalau tau kesan nilai satu Canister, mesti diorg pakat borong 1 set!!


    ReplyDelete
  7. Esp mmg terbaik.. kena cuba.. kalau tak rugi..saya dah cuba mmg memberi kesan kpd tubuh badan..

    ReplyDelete
  8. pagi-pagi, ESP wajib diambil 2 jam sebelum sarapan. jadi xde lah overeating nt... :)

    Baca Tentang: Cara Makan Set Kurus

    ReplyDelete
  9. Esp letak ais aje pun dah sedap. Yummy

    ReplyDelete