Sunday, 23 November 2014

KRIM AJAIB TERBAIK PILIHANKU KINI

Krim yang terlajak laris kini??

Krim apakah itu??


ni dia krim terlajak laris,pernah sampai habis stok tau kalau lambat order..nak kena tunggu lama pula bila nak ada stok..


Sebenarnya saya nak ceritakan pengalaman saya sendiri menggunakan krim herbal blend ni.Saya sangat berpuas hati menggunakan krim ni terutamanya pada anak saya,bila kena gigit nyamuk saya cepat-cepat letak krim ni,alhamdulillah tak lama lepas letak krim ni kesan gigitan semakin kurang.Lagi satu saya sapukan krim ni bila punggung anak saya nampak kemerahan melecet cepat-cepat saya letak krim ni.Dari ianya lebih teruk baik saya letak cepat-cepat kan!


Bukan sahaja saya gunakan pada anak saya,saya sendiri juga gunakan krim ini untuk kurangkan tumit kaki merekah.Yang paling terbaik saya pernah sapu krim ini seperti losyen tangan selepas menumbuk sambal/cili pasti tangan akan merasa pedih,cepat-cepat saya sapu losyen ni..Wahhh sangat menakjubkan tak sampai 5 minit pedih tangan saya akibat terkena percikan cili padi hilang.Memang sangat bagus krim ini.Tak rugi saya gunakan untuk kegunaan harian.Lagi satu ianya mudah dibawa kemana-mana sahaja.Pasti ada di dalam handbag setiap kali keluar berjalan.




1 tiub RM27.50


KELEBIHAN KRIM HERBAL BLEND

melembutkan kulit kasar dan tumit pecah

✨menyelesaikan masalah kulit gatal

✨menghilangkan parut termasuk campak dan chicken pox

✨menghilangkan ruam pada bayi

✨sebagai losyen untuk kegunaan harian


Boleh juga klik di sini KRIM HERBAL BLEND



untuk sebarang pertanyaan boleh hubungi saya :

Faezah Mohamed Said  0175690765 (wechat/telegram)
FB>>https://www.facebook.com/faezah.mohamedsaid
PAGES>>Pengedar Shaklee Balakong
IG>>mama_hana_jual_vitamin

13 comments:

  1. Owhh tak penah cuba sapu bila tangsn kena pijar cili...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bolehlah cuba lepas ni,idea ni timbul sebab ada krim ni kat rumah lagipun krim ni banyak kegunaan dan cuba try alhamdulillah kesan pedih makin berkurang

      Delete
  2. Kena try ni, anak-anak selalu kena gigitu nyamuk.

    ReplyDelete
  3. Untuk campak boleh jgk kan??
    Parut jerawat pn hilang tau..
    TIPS KEKAL CERGAS MACAM ZAMAN MUDA REMAJA

    ReplyDelete
  4. Herba Bland selalu tak pernah sempat nak order...teringin sangat nak cuba.

    kawal kolestrol secara semulajadi

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul sis,sebelum ni pun pernah tak sempat order sebabnya kejap sangat habis,cubalah memang puas hati

      Delete
  5. Replies
    1. betul tahan lama,tak silap saya dh pakai 2 bulan skrg still ada lagi

      Delete
  6. Saya pun suka pakai herbal blend. Kulit gatal, eczema, nappy rash, apa sajalah saya sapu je dengan herbal blend. Dengan kuasa Allah kulit kembali sihat tanpa cela :)

    ReplyDelete
  7. pilihan untuk anak2 saya yang sedang lasak..

    Resepi Kek Pecan

    ReplyDelete